μασαζ στη μυκονο

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ

Εάν αναζητάτε και εσείς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ, με φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς και ειδικές μαλάξεις, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.

μασαζ στη μυκονο

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ

Υπηρεσιες μασάζ στη Μυκονο

Το μασάζ αποτελεί μια από τις πιο χαλαρωτικές και θεραπευτικές εμπειρίες που συμβάλουν στην βελτίωση της υγείας και στην αναζωογόνηση του σώματος. Σε εμάς θα βρείτε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται παγκοσμίως. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον σύγχρονο εξοπλισμό, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την άριστη εξειδίκευση και τεχνική κατάρτιση, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές που θα δώσουν στο σώμα σας αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες μας είναι:

Muscle relaxation massage in Mykonos

Μυοχαλαρωτικό Μασάζ

Μυοχαλαρωτικό μασάζ διάρκειας 60 λεπτών που θα βοηθήσει στην μείωση μυϊκών εντάσεων και τοξινών και την γενική χαλάρωση του σώματος.

Muscle relaxation massage in Mykonos

Μυοχαλαρωτικό Μασάζ

Αθλητικό Μασάζ

Αθλητικό μασάζ διάρκειας 75 λεπτών για μείωση πόνου λόγω του γαλακτικού οξέος, ταχύτερη ανάκαμψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.

Αθλητικό Μασάζ

Μασάζ Βεντούζας και Πούδρας

Μασάζ Βεντούζας και Πούδρας διάρκειας 75 λεπτών για αντιμετώπιση αλλεργιών και δερματικών εξανθημάτων και βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος.

Μασάζ Βεντούζας και Πούδρας

Μασάζ κεφαλής και αυχένα

Μασάζ κεφαλής και αυχένα διάρκειας 30 λεπτών για ανακούφιση πονοκεφάλων – ημικρανίας δραστική μείωση του άγχους και του στρες.

Μασάζ κεφαλής και αυχένα

Μασάζ Ποδιών

Μασάζ ποδιών διάρκειας 30 λεπτών που θα βοηθήσει στην ανακούφιση των μυών και μείωση πόνου από παθήσεις όπως η αρθρίτιδα, η οσφυαλγία κλπ.

Μασάζ Ποδιών

Γιατί το μασάζ είναι σημαντικό;

Οι τεχνικές μασάζ μπορούν να προσφέρουν τεράστια οφέλη στην υγεία και την ευεξία του σώματος και του νου. Άλλωστε, η αφή είναι η πρώτη αίσθηση που αναπτύσσεται στον άνθρωπο και πιθανόν η τελευταία που χάνεται. Είναι ο πρώτος τρόπος που αισθανόμαστε ότι μας φροντίζουν και αυτό συνεχίζει για όλη την ζωή μας. Με λίγα λόγια, η αφή είναι η πρώτη γλώσσα που μιλάμε.
massage services therapist in mykonos
Ευάγγελος Πέτσης

Εξειδικευμένος θεραπευτής μάλαξης - μασάζ

Ονομάζομαι Ευάγγελος Πέτσης και είμαι από την Ελλάδα. Η ενασχόλησή μου με το σώμα έχει την αφετηρία της αρκετά χρόνια πριν. Σπούδασα και αποφοίτησα με άριστα ως θεραπευτής μάλαξης και ειδικότερα η εκπαίδευσή μου επικεντρώθηκε στη μυοχαλαρωτική μάλαξη (SWEDISH MASSAGE), στην αθλητική μάλαξη, στην Ταϊλανδέζικη μάλαξη ενώ παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια ανατομίας.

Έκτοτε η ενασχόλησή μου και οι σπουδές μου στον συγκεκριμένο κλάδο δεν σταμάτησαν ποτέ, αφού βασικός μου στόχος είναι να παρέχω στο σώμα σας το βέλτιστο αποτέλεσμα.