Θεραπευτής Μάλαξης

Massage therapist Vaggelis Petsis Mykonos
Σχετικά με εμένα

Ευάγγελος Πέτσης

Ονομάζομαι Ευάγγελος Πέτσης και είμαι επαγγελματίας θεραπευτής μάλαξης από την Ελλάδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας μου, τη Μύκονο.

Η ενασχόλησή μου με το σώμα έχει την αφετηρία της πολλά χρόνια πριν και δημιουργήθηκε από τη βαθύτερη ανάγκη μου να το ανιχνεύσω και να το γνωρίσω καλύτερα. Είναι το σώμα, αυτό που μας κουβαλάει μια ολόκληρη ζωή και υπηρετώντας το, το συμφιλιώνουμε με το μυαλό και την ψυχή, ανοίγοντας εκείνα τα μονοπάτια που οδηγούν στην αγάπη και τη φροντίδας μας γι’ αυτό.

Σπουδές και εξειδίκευση

Σπούδασα και αποφοίτησα με άριστα ως θεραπευτής μάλαξης. Πιο συγκεκριμένα εκπαιδεύτηκα στη μυοχαλαρωτική μάλαξη (SWEDISH MASSAGE),στην αθλητική μάλαξη, στην Ταϊλανδέζικη μάλαξη και παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια ανατομίας.

Έκτοτε, αυτό το μακρύ και συναρπαστικό ταξίδι-από τις σπουδές μου μέχρι σήμερα-δεν σταμάτησε να εξελίσσεται, να εμπλουτίζεται και να δημιουργεί εκείνες τις προϋποθέσεις και συνθήκες όπου σώμα, νους και ψυχή, συναντώνται σε πλήρη αρμονία και υπόσχονται έναν υγιή κι ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Σήμερα είμαι ελέυθερος επαγγελματίας θεραπευτής μάλαξης μετά από μακρά εμπειρία εργασίας σε γυμναστήρια, σε ιδιωτικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών καλλωπισμού και ευεξίας, ξενοδοχεία και άλλα σημεία του νησιού. Επίσης έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αξιόλογους συναδέλφους αλλά και εξαιρετικούς επαγγελματίες στο χώρο της ευεξίας, του καλλωπισμού, της γυμναστικής και της φυσικοθεραπείας. Η όρεξη για γνώση σε συνδυασμό με την απόλυτη αφοσίωση και αγάπη για το αντικείμενό μου, έχει ως ανταμοιβή τη δική σας ικανοποίηση και αποδοχή.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά που εμπιστευτήκατε το σώμα σας στα χέρια μου, αφού η εμπιστοσύνη είναι μοχλός για κάθε υγιή σχέση.

Δώστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας.

Το αξίζετε!

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μου;

Η έντονη καθημερινότητα είναι γεμάτη άγχη και εντάσεις. Οι διάφορες τεχνικές μασάζ πάνω στις οποίες ειδικεύομαι θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε το καθημερινό αυτό άγχος και στρες, ενώ οι σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές θα βελτιώσουν την υγεία και την διάθεσή σας, θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε πόνους και ενοχλήσεις και φυσικά θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Επικοινωνήστε μαζί μου και μαζί θα επιλέξουμε την καλύτερη θεραπεία μασάζ βάση των δικών σας αναγκών.