Μυοχαλαρωτικό Μασάζ

Διάρκεια: 60 λεπτά

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες τεχνικές μασάζ και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Εφαρμόζεται κυρίως για ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και πόνους των οστών, ταυτόχρονα όμως προσφέρει και μια σημαντική χαλάρωση.

Χρησιμοποιώντας ειδικές μαλάξεις με την κατάλληλη πίεση στους μύες, τις αρθρώσεις και του συνδέσμους, το μυοχαλαρωτικό μασάζ θα προσφέρει μια συνολική ευεξία στο σώμα σας επιταχύνοντας ταυτόχρονα την θεραπευτική του ιδιότητα. Μάλιστα, λόγω της έντονης καθημερινότητας, τις πολύωρες επαγγελματικές υποχρεώσεις και την κακή στάση του σώματος, η συγκεκριμένη τεχνική θα σας προσφέρει τεράστια οφέλη.

Τι οφέλη προσφέρει το μυοχαλαρωτικό μασάζ;

Οι μαλάξεις που εφαρμόζονται στο μυοχαλαρωτικό μασάζ δρουν στα σημεία που θα συμβάλουν στην αποφόρτιση της έντασης από το σώμα σας. Κάτι που θα απελευθερώσει το σφίξιμο και θα ξεκουράσει τους μύες σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η αποβολή του άγχους και του στρες αποτελούν δύο επίσης βασικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνική.

Ειδικότερα, τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζετε με το μυοχαλαρωτικό μασάζ είναι:

  • Αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Αύξηση του οξυγόνου στον οργανισμό
  • Μείωση μυϊκών εντάσεων
  • Μείωση μυϊκών τοξινών
  • Χαλάρωση ολόκληρου του σώματος

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου.